Grimsbu Turistsenter


Opplevelser
Fjellene rundt Grimsbu Turistsenter har mange spennende opplevelser å by på. Tur terrenget er variert fra rolige og familievennlige fjell-landskap til mer utfordrende fjelltopper. Hvis man ikke vil gå kan man alltids ta seg en sykkeltur.

Fiske mulighetene som er hos oss er mange og varierte. De er fiskemuligheter for alle, fra førstegangs fiskere til den proffe fluefiskeren. Rett bak turistsenteret renner Kakela som er en ypperlig elv for barn som vill lære seg og fiske. Ved stormoegga har vi 7 tjern med øret og røye. Ved kroktjønna er det laget egne brygger som er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Elvene folla og Grimsa er det øret og harr. Elvene har lange stiller ,dype kulper og stryk. Fiskemulighetene i elvene passer for alle typer stang fiske, der Folla og grimsa renner sammen er et perfekt sted for fluefisker. Fiskekort, fiskeutstyr og agn får du kjøpt hos.

Opplevelser fiskingDet finnes rikelige med muligheter for å ta seg en padletur på Grimsbu.

Rolige turer på de nærliggende tjern eller de rolige partiene av elva. En padletur er en svært fin måte å oppleve naturen på. Man lar naturens krefter føre seg nedover, stopper for å raste før man flyter videre.
Barna vil elske denne måten å se naturen på.
Elven har også flere stryk og partier for de mer kyndige elevpadlere.

Kanoer og utstyr kan dere selvsagt få leid hos oss.


Opplevelsene og mulighetene er mange og kan ikke formidles særlig godt via Internett. Vi håper du tar turen innom og får en skikkelig fjellopplevelse for deg og din familie.
Ha en aktiv ferie og opplev høyfjellet.